Infra počivalnik IRelax

IRelax je počivalnik, ki nudi novo in razkošno izkušnjo sprostitve kjerkoli v vašem domu– z vgrajeno funkcijo infra gretja doda počitku udobje toplote, obenem pa skrbi za zdravje. Z eleganco, čistimi linijami in iluzijo lebdenja ter izbranimi materiali IRelax občutek brezčasnosti, s svojim sodobnim karakterjem se popolno sklada z vsakim življenjskim okoljem in slogom.

Vgrajena funkcija infra gretja deluje po principu direktnega segrevanja telesa z infra svetlobo. Grelec je nameščen po dolžini oblazinjenega elementa in ob počitku deluje na celotno telo. Počivalnik omogoča počitek z ali brez infra gretja.

Ergonomsko oblikovan IRelax s svojo obliko nudi telesu popolno oporo in položaj, da se razbremeni in sprosti. Zgornja oblazinjena površina zagotavlja še dodatno udobje in prileganje telesu. Dodana je tudi nastavljiva blazina za vratni del.

Počivalnik IRelax je izdelan iz izbranih vrhunskih materialov, ki združujejo visoko kvaliteto in minimalističen ter dovršen dizajn. Leseno osnovo sestavlja lepljen orehov furnir, ki sledi ergonomski obliki. Na zgornji površini osnovo pokriva usnjen oblazinjen del.Kovinsko podnožje stabilizira počivalnik, z odprto V obliko pa ga pusti lebdeti v prostoru.

Kontrasti med temno mat kovino, toplim lesom in svetlim mehko-oblazinjenim delom ter organsko linijo krivljenega furnirja in geometrijskim podnožjem ustvarjajo dinamiko. Hkrati ostaja počivalnik z minimalističnimi linijami, materiali ter skladno celoto eleganten brezčasen kos.

 

Kaja Bučar & Savne Štrus d.o.o.