Sodobna bio savna po meri

Pripravljena niša v prostoru je bila ves čas namenjena savni. Želja je bila nišo popolnoma izkoristiti ter zapreti in jo lepo umestiti v ostali interier ter opremo. Bio savna se s stekleno steno odpira v prostor, do stropa pa jo nadaljujejo lesene letve in zaključijo celoto. Po meri izdelana savna je s premišljeno umeščeno opremo prostorna in udobna ter dovolj velika za dve in tudi štiri osebe. Opremljena z bio pečjo pa uporabnikom omogoča preizkušanje možnosti različnih načinov savnanja ter eksperimentiranja s temperaturami in vlago ter aroma, solno ali zeliščnimi terapijami.

Domači wellness s savno, izdelano popolnoma po meri celotnega prostora

Bio savna, izdelana popolnoma po meri prostora, ki ima že ves čas izrazit namen - sprostitev družine - v ta namen je bila bio savna skrbno načrtovana, da nudi celovit odklop - z mogočnim razgledom skozi panoramsko steno, ki odpira celoten prostor v naravo. Tudi notranjost savne je prilagojena tako, da uporabniku omogoča nemoten pogled in stik s prostrano okolico. Savna je opremljena tudi z BWT pečjo za bogato izkušnjo savnanja z eteričnimi olji, zelišči, himalajsko soljo...

Bio in infra savni v domači spa oazi

Osrednji element velikega prostora, ki je namenjen domači sprostitveni oazi, sta dve savni - bio in infra - vsaka zase, povezani v celoto. Poleg njiju bodo v prostoru še tuš, ležalniki, zofa, mini kuhinja za pripravo prigrizkov in napitkov, ... Popoln spa za miselni odklop, kot ga vsi potrebujemo. Obe savni sta komfortni za dve osebi, v bio savno pa gre lahko tudi več oseb - ko si celotna družina zaželi druženja in sprostitve ali pa skupina prijateljev izkoristi sprostitveno oazo za klepet, počitek in zabavo.

Domači wellness z bio savno po meri PURE in opremo za savno PURE Black

Prostor, ki je bil v osnovi namenjen utilitiju, je dobil novo vlogo, ki je vsekakor bolj prijetna za uporabo - domači mini wellness, ki ga krasi bio savna, izdelana po meri. Opremljena je z BWT pečjo, ki nudi širok spekter uporabe savne ter možnosti eksperimentiranja z načini savnanja.

Se pa savna PURE ponaša tudi z elegantno opremo, našo novo serijo PURE Black. Elegantno vedro iz črne mat kovine ter črna zajemalka z lesenim ročajem je inovativen set za savno, ki je oblikovan tako, da ima več možnosti uporabe - zajemalka je lahko tudi ročaj vedra, v namenjen vdolbine v vedru pa jo lahko med uporabo tudi odložimo. Serija se ponaša tudi s termo-higro metrom ter peščeno uro.

Prefinjena in minimalistična oprema za savnanje doda izkušnji v savni še dodaten pridih elegance in ekluzivnosti - sodobne in enostavne linije, dovršeni detajli ter izbrani materiali oblikujejo celoten prostor.

Bio in infra savna po meri z razgledom

Vnaprej načrtovana savna v domačem wellnesu je že ves čas glavni element v prostoru - ostali so in bodo prilagojeni njej. Tudi prostor je premišljeno načrtovan in umeščen v hiši na pozicijo, ki mu omogoča lep razgled na mirno in samotno okolico. In prav ta razgled se razprostira pred tistim, ki se razvaja in sprošča v bio savni.

Zanimivo oblikovan prostor je ustvaril popolno savno po meri, ki ponuja izvrstno izkušnjo savnanja z infra funkcijo ter BWT pečjo - omogoča vročo suho finsko savno, z dodano vodo v rezervoar pa tudi bio savno ter vse variacije vmes. Odlična priložnost za eksperimetiranje z eteričnimi olji, zelišči in himalajsko soljo - za vsakič novo obliko sprostitve. Prav tako velikost savne omogoča veliko prostora za savnanje, saj sta vanjo umeščena dva nivoja klopi - dva ležišča podaljšana v črko L.