Design, tehnologija, kakovost

V prvi vrsti želimo savni ohraniti namen in funkcijo, hkrati pa tradiciji dati nove materiale in sodobno obliko. Za to poskrbimo z dovršenim dizajnom, ki je bil tudi nagrajen. Na sejmu Ambient je bila savna Round nagrajena z nagrado Top ideje.

Lastna proizvodnja nam omogoča, da je vsak detajl dovršen in prilagojen naročnikovim željam. Za izdelavo savn uporabljamo le skrbno izbrane materiale, ki so za vsak element obdelani ročno ob pomoči kvaliitetnih pripomočkov. Vsaki savni je posvečena popolna pozornost. Veliko pozornosti posvečamo tudi obliki in estetiki notranjosti ter zunanjosti savn. Posvetimo se vsakemu detajlu, da je končni produkt celota, ki se s prostorom, kamor je umeščena, in njenim uporabnikom popolnoma sklada.

Visoki kakovosti sledimo povsod, zato so vsi vgrajeni elementi priznanih proizvajalcev, ki zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo. Sodelujemo le s prartnerji, ki sledijo enakim vrednotam kot mi - zanesljivost, kakovost in profesionalnost. Smo edini zastopnik finskega proizvajalca vrhunskih peči za savne Helo.

Povpraševanje

Naročite brezplačen katalog

Kontaktni podatki

  
Sledite nam